Disse er best i test.

Å finne fram til rett babycall i monitorjungelen er kanskje like vanskelig som å finne rett barnevogn. Derfor har vi i TV 2 hjelper deg latt en gruppe småbarnsforeldre fortelle deg hva som er deres favoritt.

 

Vi har både testet babycaller med og uten video.

Les også: Test av babycaller med video

I denne testen ble det raskt klart at for at foreldrene skulle bli fornøyd måtte brukervennligheten, strømtilførselen, sendeforholdene og ekstrafunksjonene fungere godt.

Billig ikke best
Og når familiene satte monitorene på prøve viste det seg at når det kommer til babycaller bør man gå litt opp i pris.

Clas Ohlson som hadde det billigste produktet både på vanlig monitor og videomonitor sto ikke sin prøve hos noen av foreldrene.

Testfamiliene i TV 2 hjelper deg sin test fikk mange babycaller på prøve. Fem videomonitorer og syv lydmonitorer ble prøvd ut i vanlig bruk. Og bortsett fra lunkne poenger til Clas Ohlsson ble de fleste babycallene godt mottatt.
 

Philips

Avent SCD535

Kr. 1 499,-

Den mest populære babycallen hos foreldrene. Babyenheten er litt stor og klumpete, men ser ellers bra ut. Den er enkel å sette opp og ta i bruk, og man oppnår lett kontakt mellom enhetene. Gode ekstrafunksjoner som temperatur og luftfuktighetsmåler, samt vibrasjonsvarsling, ble godt mottatt. En trygg og god babycall, mente foreldrene.

Topcom

babytalker 3500

Kr. 999,-

Det er umiddelbart litt vrient å skille enhetene fra hverandre. Men den er lett å sette opp, intuitiv i bruk og har god lyd. Foreldrene likte dessuten ekstrafunksjonen der du selv velger om monitoren skal stå på lav eller normal stråling.


 

Nova

SuperNOVA

Kr. 1 399,-

Dette er en fleksibel babycall med stort display som gjør det lett å se at du har kontakt. Lett å sette opp og enkel i bruk. Men den er for lett å slå på, og du risikerer å ha tappet batteriet på dem før du har brukt dem, dersom den er oppbevart for eksempel i en veske.

Padwico

830

Kr. 1 100,-

En enkel og søt babycall, men også her savnet foreldrene display. En oppnår lett kontakt mellom enhetene, og også her er vibrasjonsvarsling mulig. Men den er tungvint å få slått på fordi den er gjemt bak batteriet, og festeanordningen på foreldreenheten oppleves som krøkkete.

Padwico

903

Kr. 1 000,-

Foreldrene fikk litt følelse av en walkie-talkie med dette designet. En liten og hendig babycall som var lett å sette opp, og grei i bruk. Den var utstyrt med vibrasjonsvarsling som foreldrene syntes var en god ekstrafunksjon. Monitoren reagerte litt sent på lyd fra barnet, og designet manglet display, noe som foreldrene mente trakk ned.

Luvion

Deluxe

Kr. 745,-

Familiene klarte ikke å bli overbevist. Batteriet ble tappet for raskt, og kort strømledning på babyenheten gjør også oppsettet vanskelig. Dessuten mente foreldrene at monitoren tok inn for mye støy selv satt på laveste sensitivitet.

Clas Ohlson

Barnevakt

Kr. 249,-

Testens desidert billigste faller helt igjennom i denne testen. Den støyer, kanalskiftet virket ikke og noen av foreldrene slet med å oppnå kontakt. I tilegg gikk foreldreenheten bare på ikke-oppladbare batterier.