Test av kjøleskap

Tradisjonelle kombiskap er både billigere og bedre enn amerikanske side-by-side kjøleskap.

Hvert år kjøper vi mer enn 150.000 kjøleskap. For mange er det viktig at et fancy design skal matche resten av livsstilen. Men vår test avslører at det er tradisjonelle kombiskap, og ikke amerikanske side-by-side kjøleskap, som kommer best ut i test.

I samarbeid med Forbruker-rapporten har vi testet i alt ni kjøleskap. Vi kommer her til å presentere resultatene for tre tradisjonelle kombiskap og tre side-by-side kjøleskap

Miele

KFN 8562 SD

Dyrt, men godt!

Kr. 13 900,-
På en klar andreplass finner vi kombiskapet fra Miele, selv om det er langt dyrere enn de andre i sin gruppe. Skapet har større utnyttbart volum enn de andre kombiskapene i testen og får pluss for både gode lagringsmuligheter og god tilgjengelighet .

Bosch - Siemens

Bosch KGN 36A 10 - Siemens KG 36 NA 10

Best i test!

Kr. 8 500,-
De identiske kombiskapene fra Bosch og Siemens har de beste resultatene på energiforbruk. De har god temperaturstabilitet i frysedelen, samt god tilgjengelighet og gode lagringsmuligheter. Bosch og Siemens er testens klare vinnere!

Whirlpool

FRSS 36 AF 20/2

Testens dyreste, men best i sin gruppe!

Kr. 18 000,-
Kjøleskapet fra Whirlpool er dyrt, men kommer best ut av side-by-side kjøleskapene i testen. Den havner likevel kun midt på treet. Felles for alle side-by-side kjøleskapene er at de ikke klarer å holde på temperaturen ved korte strømbrudd.

Daewoo

FRS-U20DAI

Energisluker!

Kr. 12 000,-
En høy pris og et meget høyt energiforbruk gjør at dette side-by-side kjøleskapet fra Daewoo er en testens tapere. Felles for alle side-by-side kjøleskapene er at de ikke klarer å holde på temperaturen ved korte strømbrudd

LG

GC L 207 TLQK

Testens taper!

Kr. 15 000,-
En høy pris og et meget høyt energiforbruk gjør at dette side-by-side kjøleskapet fra LG kommer på sisteplass i testen. Felles for alle side-by-side kjøleskapene er at de ikke klarer å holde på temperaturen ved korte strømbrudd.