Test av bordsager

Har du planer om å kjøpe en bordsag? Les vår test først!
 

Ved testing av bordsagene la Otto Robsahm størst vekt på sikkerhet og brukervennlighet.

Eksperten utførte nøye testing av alle kriteriene på hver sag og brukte sin erfaring med bruken av slike sager gjennom flere år for å komme til den klare vinner.

DeWalt sagen er klart best på parallellanleggsystemet, men rakk ikke helt til tops. Robsahm skulle ønske flere sager hadde denne perfekte løsningen.


Vinneren i testen ble Makita. Den er den eneste bordsagen med motorbrems noe som helt klart gjør den til favoritten over alle sagene. 


 

Makita

2704

Best i test!

Kr. 8 398,-

Bordsagen fra Makita er klart den beste på markedet. Den er stor, noe som er klart en fordel om man skal kutte mye. Brukervennligheten er helt på topp. Det er også den eneste sagen på markedet med motorbrems. Litt trekk for at den ikke har sikkerhetsknapp, men Makita er testens klare vinner!

Bosch

GTS 10

En god nummer to!

Kr. 7 077,-

Bosch har en god bordsag. Den har god brukervennlighet og får pluss for sikkerhetsknapp, men parallellanlegget
får litt trekk. Bordsagen mangler også motorbrems. Bordsagen fra Bosch kommer på en god andreplass.
 

DeWALT

DW 744xp-qs

Litt liten for proffbruk, men best parallellanlegg!

Kr. 8 400,-

Bordsagen fra DeWalt litt liten for proffbruk, men har klart det beste parallellanlegget. Brukervennligheten kunne vært bedre og manglende bordforlenger trekker også litt ned. Minus for at sagen mangler motorbrems. Eksperten vår skulle ønske at sagene til Makita og Bosch hadde DeWalts parallellanlegg.

Metabo

TS250

Testens taper!

Kr. 7 738,-

Bordsagen fra Metabo er det best å styre unna for du kommer til å bli skuffet. Brukervennligheten kunne vært bedre. Bordsagen mangler også motorbrems og parallellanlegget er helt klart ”bånn i bøtta”. Metabo blir testens taper!