Test av ørepropper

Dårlige høretelefoner kan skade hørselen din. Derfor burde du bytte ut de som følger med telefonen din med noen bedre, mener teknologi og lydekspert Lasse Svendsen. Det behøver ikke å bli dyrt. Vi har testet de beste av de billige.  

Test av droner

Kameradroner gir mulighet til å ta bilder fra vinkler og perspektiver som tidligere krevde enorme ressurser. Vi tok med oss noen av markedets tøffeste consumer-droner til skibakken på Tryvann for å sjekke hvilke som gir deg aller best resultat.

Test av nettbrett

Hva er et nettbrett egentlig for noe? Og hvilket nettbrett er det beste akkurat nå? Les her og få svaret på begge spørsmål og mer til!

Test av actionkamera

Med actionkamera kan du lage proffe filmsnutter fra både fallskjerm, dykking og snowboard. Men hvilke kamera er best?

Test av babycall med video

Å finne fram til rett babycall i monitorjungelen er kanskje like vanskelig som å finne rett barnevogn. Derfor har vi i TV 2 hjelper deg latt en gruppe småbarnsforeldre fortelle deg hva som er deres favoritt.

 

Test av babycall

Å finne fram til rett babycall i monitorjungelen er kanskje like vanskelig som å finne rett barnevogn. Derfor har vi i TV 2 hjelper deg latt en gruppe småbarnsforeldre fortelle deg hva som er deres favoritt.

 

Test av forsterkere og høyttalere

For å få god lyd i stua må du ha utstyret i orden. Lyd & Bilde har testet syv prisvennlige forsterkere og - høyttalere for å finne ut hvilke som gir mest og best lyd for pengene.

Test av internettradioer

Med de nye nettradioene kan du få radiokanaler fra hele verden på kjøkkenbordet. Lyd&Bilde har plukket ut den beste til deg.

Få bedre TV-lyd

Ønsker du god lyd uten å fylle opp stua med høyttalere, kan lydplanke være en god investering.

Reisekamera med superzoom

Like viktig som pass og penger er kamera når ferien står for tur. Og det bør gjerne få plass i lomma. Men hvilket bør du kjøpe?

Test av Blu- ray anlegg

Det er ikke sikkert du utnytter den nye HD- skjermen din skikkelig.Her er anleggene som gir deg knivskarpe bilder og god lyd!

Test av lydplanker

LED TV-ene er det nye. De er så tynne at man nesten ikke kan tro det. Men, tynn TV gir også tynn lyd.

Test av stereoforsterkere

Hører du på masse musikk hjemme? Den beste musikkvaliteten får du med en stereoforsterker, som er bedre enn et surroundanlegg.

Kompaktkamera med HD-video

Nå kan også kompaktkameraer filme video i HD-kvalitet. De største kvalitetsforskjellene kommer fram ved filming i dårlig lys.

Test av LED-TV

LED-TVene vi har testet har ultratynt design, miljøvennlig profil og fantastisk bildekvalitet.

Test av touchtelefoner

Nå er det ikke lenger iPhone som troner som kongen av touchmobiler. Samsung Omnia HD imponerer i den ferskeste testen av mobiltelefoner med berøringsskjerm.

Test av digitale fotorammer

De fleste av oss tar mange bilder, men bildene har en lei tendens til å bli liggende på PCen. Med en digital fotoramme kan du nå vise fram et helt fotoalbum!

Test av fotolerret

Enorme forskjellar på fotolerret!

No kan du få favorittportretta dine på lerret. Enten det dreier seg om bilder av gullungen, konfirmanten, brudeparet eller kanskje er det rett og slett deg sjølv du vil ha opp på veggen? 

Test av flatskjermar

Når haustmørket senkar seg og gradestokken kryp nedover, set vi oss godt til rette i sofaen og slår på tven. Og med full fart inn i ein heildigital fjernsynskvardag er det vel fleire av oss som skulle hatt ein litt betre tv? Vi i TV 2 Hjelper Deg har i samarbeid med Teknofil.no testa flatskjermar på 40” og 42”. Samtlege testprodukt er med Full HD og har LCD-skjerm. Prisane er henta frå forskjellige nettbutikkar.

Heimekinoanlegg

Når haustmørket kjem sigande og gradestokken kryp nedover, lagar vi oss ein varm kopp kakao, sig langt ned i sofaen og snurrar ein god film. Men kva blir vel Ringenes Herre eller Batman utan skikkeleg lyd?

Test av iPodanlegg

Stadig flere overfører CD-samlingen til MP3-spilleren og bytter ut det svære 80-tallsanlegget med langt mindre og praktiske mp3-anlegg. Se vår test av ti modeller av typen iPodanlegg.